Individuele coaching

management2Individuele coaching is een effectief middel voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse arbeidsituatie of privé-situatie beter wil functioneren. Door confrontatie, reflectie en bewustwording werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling en vergroot u uw persoonlijke effectiviteit.                  

Hierbij staan uw persoonsgebonden eigenschappen die bepalend zijn voor uw handelen centraal. U leert effectiever te functioneren door uw persoonlijke kernkwaliteiten en sociale vaardigheden optimaal af te stemmen op uw omgevingsfactoren.

 

Voorbeelden die bij uw coachingvraag centraal kunnen staan zijn:

wat zoek ik / wat drijft mij / wat wil ik bereiken / waar loop ik tegen aan / wat zijn belemmerende factoren / hoe kan ik het gewenste resultaat bereiken

 

Voorbeelden van thema's die gebruikt kunnen worden bij het uitwerken van uw coachingvraag:

sterkte en zwakte analyse / effectief handelen / gevoel, gedrag en handelen / spanning en stress / werkdruk / stellen van grenzen / faalangst / omgaan met conflicten / stellen van prioriteiten / strategie persoonlijke en zakelijke doelen /  balans arbeid en privé / motivatieverlies / normen en waarden / intra-psychische factoren / zingeving

 

Door de koppeling tussen het verkrijgen van inzicht, reflectie en het handelen in de praktijk, wordt er gewerkt aan het optimaliseren van uw persoonlijke effectiviteit.