beheer2voorpagina 2pict3beheerfoto45pict2

 

Welkom bij Midale Consult 

Midale Consult biedt professionele begeleiding op het gebied van coaching, psychosociale counseling en arbeidsdeskundige diensten zoals verzuimbegeleiding en re-integratie.

Voor wie

Voor iedereen die aan persoonlijke ontwikkeling en groei wil werken en aan het duurzaam oplossen van persoonlijke belemmeringen. Ook voor de werkgever die wil voorkomen dat medewerkers uitvallen of minder goed functioneren vanwege persoonlijke of arbeidsgerelateerde problematiek. De praktijk werkt vanuit een christelijke levensvisie, maar natuurlijk ben je ook ongeacht je geloofsovertuiging, visie of culturele achtergrond van harte welkom. Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat iedereen bijzonder en waardevol is en dat er altijd een weg van groei en herstel mogelijk is. 

Waarom begeleiding vanuit christelijk perspectief        

Of je nu gelovig bent of niet, iedereen kan in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen of moeilijkheden ervaren. Ook jij kan net als ieder ander, ongeacht je maatschappelijke positie, hiermee te maken krijgen. Het leven geeft vreugde maar soms ook verdriet. Kenmerkend voor christelijke begeleiding is de hoop en zekerheid die God aan mensen biedt, voor nu en voor de toekomst. 

De aangeboden diensten

  • Individuele coaching
  • Management coaching
  • Psychosociale counseling
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Stress management
  • Verzuimmanagement & re-integratie

Zorg voor kwaliteit

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is Midale Consult ingeschreven bij Registerplein en de beroepsvereniging BPSW. In het beroepsregister bewaken zij de kwaliteit en vakbekwaamheid van geregistreerde professionals. Voor christelijke begeleiding ben ik aangesloten bij stichting Ik Zoek Christelijke Hulp.

                        

Tarieven     

Indien vergoeding plaats vindt door de werkgever dan geldt het zakelijk tarief. Coaching en psychosociale counseling worden niet vergoed door de zorgverzekering. Veel organisaties hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget of vitaliteitsbudget beschikbaar. Als onderdeel van het beschikbare budget zou coaching of counseling ingezet kunnen worden gericht op persoonlijke ontwikkeling, stresspreventie of burn-out preventie. Informeer bij je werkgever.

Particulier: 60 euro    (vrijgesteld van BTW)

Zakelijk:     90 euro    (vrijgesteld van BTW)

 

Aanmelden

Je kunt je op eigen initiatief aanmelden, er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt bellen om een ​​afspraak te maken maar je kunt je ook online aanmelden via het contactformulier. Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden kan er meestal binnen een paar dagen een afspraak worden gemaakt. Na een intakegesprek (kosteloos) wordt er in overleg een coaching- of behandelplan opgesteld.